Mosogatógép bekötése

Mosogatógép bekötése

Mosogatógép bekötése Budapesten, szakszerűen, kedvező áron: Hajósi Gábor +36 30 571 2337.  A szakszerű beüzemelés azért is lényeges, mert a készülék nem megfelelő üzembe helyezés esetén elveszítheti a gyártói garanciát.

Ha minket bíz meg a mosogatógép bekötésével, a gyártói szervizzel ellentétben a bekötés megrendelését követően rövid idő alatt el tudjuk végezni a bekötést. A márkaszervizek esetében ez akár egy hét is lehet.

ajánlatkérés

A mosogatógép bekötést Budapest területén és vonzáskörzetében vállaljuk.

A mosogatógép bekötéséhez vízvételi lehetőséget, lefolyó csatlakozási lehetőséget és elektromos csatlakoztatást kell biztosítani. Ha ezek a feltételek nem állnak rendelkezésre, akkor kérjük, hogy azt telefonon előre jelezni szíveskedjen.

Mindenféle típusú mosogatógép bekötését vállalják?

Igen eddig nem volt még olyan mosogatógép típus, ami kifogott volna rajtunk. Mostanában a leggyakoribb a Beko mosogatógép, a Beko mosogatógép beépíthető változatának, asztali mosogatógép bekötésének és a Whirlpool mosogatógép bekötésének megrendelése.

Ahhoz hogy be tudjuk kötni a mosogatógépet, rendelkezésre kell állnia:

 • egy konnektornak az elektromos csatlakozáshoz
 • egy csapnak, ahonnan a víz bevezetése történik
 • egy vízelvezetési lehetőségnek, ahol becsatlakozunk a lefolyó rendszerbe
mosogatógép bekötése Budapest

Ha ezek biztosítottak, akkor be lehet kötni a mosogatógépet.

 1. Mosogatógép bekötése csaptelepre

  Ha minden adott a mosogatógép bekötéséhez akkor az első lépés mosogatógép bekötése egy csapra. Akadnak olyan mosogatógépek, amelyeknek  elég a hideg víz, de vannak olyan készülékek is, amelyek meleg vizet vételeznek. Magyarországon a hideg vizes gép értékesítése a jellemzőbb.A mosogatógép gyártói általában tartozékként szokták mellékelni a mosogatógéphez a vízbevezető tömlőt. Ilyenkor egy mintegy másfél méter hosszú bekötő vezetékről beszélünk, ezért a vízcsap (fali csap) nem lehet ennél messzebb.Ellenkező esetben vízvezeték szerelőre vagy a bekötő tömlő meghosszabbítására van szükség.A bekötő tömlő egyik végét a mosogatógéphez szerelték. A másik végét a befolyó vízálláshoz kell kötni, de a mosogató alatt általában található különálló fali csap is.A bekötésnél elengedhetetlen a gumi tömlők használata, ami megakadályozza a szivárgást.
 2. Mosogatógép szennyvíz bekötése
  A szennyvíz-leeresztő tömlő csatlakoztatása általában a mosogató szifonhoz történik, amelynek emiatt rendelkeznie kell az erre alkalmas csatlakozóval. Ebbe kötjük be a kifolyó vízleeresztő tömlőt, és bilinccsel rögzítjük a gumitömlőt a műanyagon.Ügyeljünk arra, hogy a mosogató szifon átjárható legyen, mert előfordul, hogy gyárilag egy vakdugóval lezárják, ezért ezt ki kell törni előtte a szennyvíz-leeresztő tömlő csatlakoztatásakor. Ha ezt elmulasztjuk, akkor a mosogatógép első használatakor a szennyvíz a konyhánkban köt ki.mosogatógép bekötés
 3. Ezután áram alá helyezhetjük a készüléket. Mielőtt kipróbálnánk a működőképességét, olvassuk el a gyártói utasításokat. Ekkor ellenőrizhetjük a szűrő meglétét, rögzített helyzetét, és feltölthetjük a sótartályt is. Ha szeretné, ebben is segítünk, de innen már általában könnyű boldogulni a mosogatással. A tényleges mosogató program elindítása előtt azt szoktuk tanácsolni, hogy először végezzünk a géppel teszt mosogatást!
 4. Ha minden rendben van, akkor pakoljuk be az első edényeket és tányérokat, és indítsuk el a kiválasztott mosogató programot!

Ha megbízható és gyors mosogatógép bekötést szeretne megrendelni korrekt áron, akkor hívjon minket bizalommal: Hajósi Gábor +36 30 571 2337.