Megbízható vízvezeték-szerelő Budapest

Megbízható vízvezeték-szerelő Budapest +36 30 571 2337 Hajósi Gábor. Garancia, jótállás az elvégzett munkára. Csőtörés elhárítás, mosógép vagy mosogatógép bekötés, csapszerelés.

Vízszerelés

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten, vagy a közelében? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásaimmal segítségére leszek. Csak hívjon telefonon: 06 30 571 2337! Vállalom csőtörések, csőrepedések szivárgások elhárítását is.

vízvezeték szerelő Zuglóban
Megbízható vízvezetékszerelő +36 30 571 2337

VÍZSZERELÉSRE GARANCIÁT VÁLLALOK!

Új komplett fürdőszoba vagy vezetékrendszer kiépítésénél 6 hónap garanciát vállalok. Ha kisebb szerelésről, mondjuk egy mosógép bekötésről vagy csapok cseréjéről van szó abban az esetben 30 nap garanciát vállalok az elvégzett munkára, ha a hiba oka hibás szerelés. A szerelésnél felhasznált termékekre a gyártó, forgalmazó vállal jótállást, szavatosságot. Új komplett fürdőszoba vagy vezetékrendszer kiépítésénél 6 hónap garanciát vállalok. Ha kisebb szerelésről, például 1 darab radiátor cseréről vagy szelep cseréről van szó 30 nap a garancia. A szerelésnél felhasznált termékekre a gyártó, forgalmazó vállal jótállást, szavatosságot. A beszerelt termékről kapott számlát és jótállási jegyet őrizze meg, hogy ezt hiba esetén érvényesíthesse a gyártó vagy magyarországi viszonteladó felé. Enélkül a garanciális javításokat nem tudja elvégeztetni, mivel nem tudja igazolni a vásárlás idejét, tényét.

Szolgáltatásaim

Megbízható vízszerelő szakemberre van szüksége? Vízszerelést vállalok hosszú évek tapasztalatával, magas szakmai felkészültséggel minőségi anyagok felhasználásával. Rövid határidővel Budapesten és Pest megye területén, díjtalan kiszálással vállaljuk az alábbi szolgáltatásokat; csaptelepek, mosdók, mosogatók cseréje, mosogató munkapultok cseréje, víztakarékos WC-tartályok szerelése, WC-kagylók cseréje, fürdőkád csere, zuhanyzó kialakítása kád helyett, zuhanytálcák, kabinok cseréje, mosógép bekötés, mosogatógép bekötés, fűtéscső fagyasztás fűtési szezonban is.

SZERELVÉNYEK, WC-K JAVÍTÁSA

Vizes helységek szerelvényeinek teljes körű javítása cseréjét. (WC tartályok, sarokszelepek, flexibilis csövek, stb.)

CSŐREPEDÉS, SZIVÁRGÁS

Csőrepedések szivárgások elhárítását, javítását, felderítését (falban és földben), valamint fagytalanítást is.

MELEGVÍZ JAVÍTÁS

Új készülékek bekötését, üzembe helyezését, vízellátás biztosítását. (Mosógép, vízmelegítő, mosogatógépek, stb.)

LEFOLYÓ SZERELÉS

Vállaljuk új szennyvíz- hálózati vízredszerek kiépítését, duguláselhárítását vagy akár teljes körű felújítását is.

Vízszerelés

A vízvezeték-szerelés tipikusan olyan munka, aminek a legtöbb esetben nem érdemes, sőt mi több, nem is szabad otthon nekilátni, mert a házi kontárkodással gyakran csak nagyobb kárt teszünk a rendszerben, mint amennyit használunk. Természetesen így is vannak azért olyan dolgok, amelyeket otthon elvégezhetünk, és alapvetően a vízvezeték-szerelők feladatai közé tartozik. Főként kisebb munkákról és inkább javításokról van szó, amelyek kapcsán jó előre érdemes megjegyezni, hogy megfelelő szerszámok, illetve minőségi alapanyagok híján soha nem szabad belekezdeni. A vízvezeték-szerelés ugyanis minden esetben megfelelő körültekintést igényel, és bizonyos részei kellő szakértelem nélkül olyan komoly problémákat eredményezhetnek, amelyek később komoly problémák forrásai is lehetnek.

lefolyó szifon bekötése
Szakszerű bekötés, javítás garanciával

A vízvezeték-szerelés szakképesítést igényel: Egy rosszul bekötött toalett például folyamatosan eldugul majd, egy rosszul összerakott szifon vagy mosógéphez kapcsolt csap pedig könnyedén eláztathatja az egész lakást is, amivel akár több százezer, több millió forintos kárt is csinálhatunk. Éppen ezért a vízvezeték-szerelést az esetek többségében bízzuk szakemberekre, vagy olyanokra, akik kellő tapasztalatot szereztek már ebben a témában, és soha ne vágjunk bele az interneten olvasható tippek és tanácsok által ilyen dolgokba az imént említettek miatt.

Vannak azonban olyan dolgok, amelyek a vízvezeték-szerelők teendői közé tartoznak, de mi is könnyedén elvégezhetjük őket. A toalett kapcsán például a vezetékekkel kapcsolatban soha nem szabad házilag eljárni, a rossz döntés, vagy a rossz bekötés.

Gyors kiszállással, profi vízvezeték szerelő

A toalett kapcsán azonban máshoz nem érdemes hozzányúlni, így például a megengedő csap szelepét vagy tömítését sem érdemes házilag cserélni, de amennyiben csak egy új ülőket kell feltenni, ahhoz természetesen még nem kell szakember. A fürdő és a zuhany kapcsán szintén nem szabad túl sok mindent házilag cserélni, illetve felszerelni. A gégecsövek, valamint a zuhanyfejek cseréje természetesen könnyedén megoldható házilag – ezek mindössze néhány másodperces műveletek –, azonban a tettre készek még a csaptelepeknek is nekiveselkedhetnek. Ezeket általában mindössze néhány csavarral kell a helyükre rögzíteni, és – a házban lévő központi vízvezeték elzárása után – a megfelelő hideg- és meleg vizes csövek bekötésével azonnal használatba is vehetjük. Néhány perc alatt bármilyen csaptelep azonnal cserélhető vagy felszerelhető, ha már a vízvezeték be van kötve a falra, és a helyén van például a mosdótálca.

konyhai csap cseréje
Csapok szakszerű cseréje

A vízvezeték-szerelés kapcsán hozzányúlhatunk még házilag a lefolyókhoz is, ha dugulás vagy meghibásodás, esetleg hagyományos cseréről van szó. Természetesen a falban futó vezetékeket itt sem szabad bántani – ezeket feltétlen bízzuk szakemberekre –, de amennyiben például a szifont kell lecserélnünk vagy csak felszerelnünk, azt nem igazán lehet elrontani.

A többnyire műanyagból készült kiegészítőt mindössze rögzítjük a kifolyó és a befolyó nyílásnál – gondosan ügyelve a tömítésekre –, majd a csavarok meghúzása után a helyére is kerül a szifon. Ezek mondhatni a vízvezeték-szerelés alapjai, amelyeknek bárki nekiláthat otthon, egyedül is, különösebb problémák nélkül, de amennyiben falban futó csöveket kell cserélni vagy korrigálni, azokat már érdemes szakemberrel elvégeztetni a megfelelő bekötések, lejtések és egyebek miatt.

Vízszerelő Budapest

  • csőtörések elhárítása, új csőhálózat kiépítése, cseréje
  • kád, zuhany beépítése, csaptelepek javítása, cseréje, beépítése
  • WC tartály javítása, cseréje, beépítése
  • Vízszerelő +36 30 571 2337